Andreas Hagan

Mastergrad i bevegelsesanalyse og tidligere PGA Playing Professional

OM ANDREAS

Andreas Hagan har lang erfaring både som golfspiller og som golfpro. Ved siden av hjelp med det svingtekniske, kan Andreas gi deg golfspesifikke treningsøvelser for bevegelighet, motorisk kontroll og styrke.

Bakgrunn

Mastergrad i bevegelsesanalyse fra Norges Idrettshøgskole med fokus på sammenhenger mellom kropp og sving. Junior- og herrelandslag 2001 – 2003. PGA playing professional 2004 – 2011.

Hverdager kl 9-16
  • 1 x 55 min 800 kr
  • 6 x 55 min 4 000 kr
Hverdager etter kl 16 / helg
  • 1 x 55 min 1 000 kr
  • 6 x 55 min 5 000 kr

Alle priser er inkl. simulatorleie

Perfeksjoner svingen! Bestill simulatortime med en Golf Pro

Ta spillet ditt til neste nivå.

Å mestre golfens kunst handler ikke bare om teknikk, men også om forståelse og strategi. Ved Ski Golfsimulator har vi samlet et team av erfarne Golf Pro’s som har dedikert sitt liv til denne sporten. Uansett om du er nybegynner og ønsker en solid start, eller en erfaren spiller som ser etter finjusteringer i svingen, kan våre eksperter gi deg den veiledningen du trenger. En time med en av våre Golf Pro’s kan være forskjellen mellom en god og en fantastisk golfopplevelse. Oppdag ditt fulle potensial og bestill en time i dag!

Ta steget inn i en virtuell golfverden

Våre Trackman Golfsimulatorer i Ski gir den beste innendørs golfopplevelsen du kan tenke deg! Her er det perfekte forhold for golf, året rundt!