VELKOMMEN TIL SKI GOLFSIMULATOR

Litt om oss

Ski Golfsimulator er et ubemannet golfsimulator senter som ligger i lokalene til PDL Center Ski i Grenseveien 10, like mellom Hebekk og Solberg. Vi har 4 stk Trackman golfsimulatorer i ryddige og pene lokaler litt adskilt fra 16 Padel baner som også finnes i bygget.

Booking

Ettersom vi er et ubemannet senter må man gjøre all booking av simulator via en bestillingsportal. Vi har valgt å bruke systemet Alba som gjør det raskt å bestille og betale når du først har fått opprettet en profil hos oss. Les detaljert beskrivelse av hvordan litt lenger ned på denne siden.

Booking via App for iPhone og Android

01

Last ned appen MATCHi

Gå til APPSTORE eller GOOGLE PLAY OG SØK etter “MATCHI”

Appen kan lasted ned direkte på din mobiltelefon.

Dersom du ikke har en bruker fra før må du trykke “Lag en ny konto”. Husk at dette ikke må forveksles med Trackman appen og din brukerkonto der

02

Registrer konto

FYLL UT INFORMASJON OM DEG SELV

Legg inn e-post, navn og passord for å lage konto.

Etter du har trykket opprett vil du måtte trykke på en lenke du får tilsendt på e-post for å bekrefte din e-post adresse.

03

Finn Ski Golfsimulator

SØK ETTER SKI GOLFSIMULATOR

Når du er logget inn etter registrering kan du finne Ski Golfsimulator ved å trykke på søke-ikonet helt øverst til høyre.

Når du finner oss klikker du deg inn og velger så “Spill”.
PS! Anbefaler å trykke på Hjertet helt øverst for å legge oss til som favoritt, da slipper du søke neste gang!

04

Velg dato, tid og simulator

Se etter ledig tid den dagen du vil spille

Først trykker du på dato på den øverste linjen, så velger du tidspunkt i listen under. Dersom tidspunktet du vil spille ikke dukker opp på valgt dag kan det være det er fullt akkurat da.

Etter du har valgt dato og tid kan du velge den banen du vil spille. Du ser prisen per simulatortime. Dersom du vil spille mer enn 1 time, velger du “Forleng bestilling” og velger ønsket lengde.

05

Betaling

Siste del av prosessen er betaling

Etter du har trykket “gå til betaling” får du en oppsummering av din bestilling og kan legge inn betalingskort. Kortet du legger inn blir husket til neste gang slik at det går raskt å bestille.

Det tilbys også betaling med Apple Pay og Google Pay dersom du har dette aktivert på telefonen.

Etter betaling mottar du bekreftelse på din bestilling på din e-post.

Spørsmål vi ofte får

Her er det mange lurer på hos oss…

Hvor mange spillere kan man være og betaler man mer når man er flere?

Du betaler kun for leie av simulatorer og kan i utgangspunktet ta med deg så mange du ønsker uten at det koster noe ekstra. Merk at det anbefales ikke å være mer enn 3-4 spillere i vanlig sim og 4 spillere i VIP simulator.

Hvor lang tid tar det å spille en 18 hulls bane på simulator?

Dette kommer veldig an på de som spiller, men tommelfingerregel er at det tar ca 1 time per person. De som er vant med å spille i simulator og bruker “Auto Putt” funksjonen kan klare 4 spillere gjennom 18 hull på 3 timer.

Finnes det muligheter for å kjøpe kaffe, drikke og snacks hos dere?

Det er mulig å kjøpe kaffe, brus og snacks i resepsjonen til Padel senteret i deres åpningstid. Utenom dette er det også noen automater i lokalet som har energidrikk og litt snacks.

Kan man spille links i deres simulatorer?

Vår VIP simulator er perfekt på linksspillere ettersom denne er litt større og midtstilt. Vi tilbyr linksspillere å leie VIP simulator til redusert pris, så ta kontakt med oss slik at vi kan registrere deg som linksspiller i vårt bookingsystem.

Vi ble ikke ferdig med runden og det står at timen etter oss er ledig, kan vi spille ferdig?

Når booket tid er over vil simulatoren gå i pause-modus og vente på ny booking. Dersom den gjør dette når din time er over og du ønsker å fortsette er det bare å booke timen etter i vårt booking system, så vil dere kunne fortsette akkurat der dere slapp.